Adana(Çukurova)

İş Yerinde

İş Yerinde

10 gün önce güncellendi

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Yiyecek ve İçecek

Yiyecek ve İçecek

Başvuru Sayısı

79 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

79 başvuru

Departman

Yiyecek ve İçecek

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

  • Tercihen, Gastronomi - Aşçılık Lisans/ Meslek Yüksek Okulu veya Aşçılık Meslek Lisesi mezunu,
  • Meze ve soğuk çeşitlerine hakim,
  • Hijyen kuralları hakkında bilgi sahibi ve temizliğe özen gösteren,
  • Ekip çalışmasına uyum sağlayabilecek,
  • Vardiya sistemi içerisinde yoğun iş temposuna ve esnek çalışma saatlerine ayak uydurabilecek,
  • Planlı, organize ve hızlı,
  • Mutfak konusunda kalite standart kurallarına hakim,
  • Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış.


İŞ TANIMI

Restorancılık sektöründe faaliyet göstermekte olan firmamızda  görevlendirilmek üzere  ''Aşçı'' alınacaktır.

Aday Kriterleri

1 - 3 yıl arası
Lise(Mezun), Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Mezun)
Yapıldı

Aşçı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Aşçı Aşçı Maaşları Aşçı Nasıl Olunur? Aşçı Nedir? Aşçı İş İlanları
Hakkımızda

ZAİMOĞLU TURİZM TİCARET PAZARLAMA VE İŞLETMECİLİK A.Ş.

Şirket Sayfasına Git

Aşçı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Aşçı Aşçı Maaşları Aşçı Nasıl Olunur? Aşçı Nedir? Aşçı İş İlanları